Isännän sanakäänteistä alkaa täällä blogissa tulla traditio. Pitää laittaa taas muutama talven aikainen älynväläys - ajankohtaisista aiheista kuten tavallista.
Parempien ja vähän huonompien aasinsiltojen kautta:


Tuomariksi haluava Aki Laine opiskeli lakiaineita.

Tästä päästään lakon tunnelmiin, joista voi sanoa, että onneksi ainakin postinkantajien lakko raukesi. Helpottaahan se, kun rakko laukesi.

Päivänpolttavia aiheita ovat olleet myös irtisanomiset.
Jokunen suomalainen firma pani suhteet katki poikki ja potki kaikki pihalle.

Kun ihminen menettää työpaikan, hänelle voi tulla akuutti rahapula. Silloin ei kylpyammeessa ui edes puhdas ankka, kun jäljelle saattaa jäädä vain ahdas punkka.
Kun puutunut jätkä sortuu viimein kaidalta tieltä, näköpiirissä on pahimmassa tapauksessa vain jäätynyt putka.

Meidän kuuliaisempien köyhien huviksi jäänee nauttia aistimaisia maistiaisia.

Tai luovuttaa vaikka kantasolu, niin ei sotkeudu sontakalu..

Muistaen kuitenkin varoa tästä vihiä saavia mainosmiehiä, he kun tietävät, että kun huhu ja kolina alkaa, siitä syntyy aina kohu ja hulina.

Heillä riittää myös keinoja antaa tunteille valta: upea urheiluauto saa lyömään vanteille tulta. Viime päivinä ovat tosin säät saattaneet haitata harrastuksia: Jos näillä keleillä väistää kaaraa kaistaa väärää, voi nopealle autolle koitua apea nouto.

Aina ajankohtaiselle ekologiselle ajattelulle olisi siinä vaiheessa sijaa - romuksi menneen kaaran muistoa vaalien kannattaisi luottaa kulkupelinä vaistoon muulien.

Rakentaminenkin voi olla ekologista: meistä kehkeytyi ihan vallattomia villoittajia kun lammasfarmarin kerimistä lampaista tuli villattomia valloittajia. Ei sillä että niillä olisi mitään tekemistä keskenään..

Valloittajista puheenollen, DonOnni unelmansa saavuttaa, kun Sanelmansa uuvuttaa. Ja jos ei vieläkään saa tarpeekseen, koittaa hellalla Irjaa. Senkin uhalla että Sanelma illalla herjaa.

Minkäs teet; sinnillä ootin..


Voi juukelinpalvojat tätä maailmaa, kirosi Erkko ja erosi kirkosta.

 

 

 Lisää vastaavaa löytyy kategorian Känäsaannokset alta.
 

 

Loppukevennyskuva:

Sarjassamme huonot vitsit: itsemurhapommittaja

 Edit: isäntä keksi paremman: salamannopea graffititerroristi - siinon ilmekin sen mukainen, ja kädet lanteilla..ü