Saatiin talkooapua seinällekin, ja siitä se taas lähti - seuraava nurkka ulkovuorta.

 

Korkeimmassa kohdassa päätyä mennään. Kuvaaja huokaa helpotuksesta, kun tämä on ohi.

 

Koristelistaa vielä vähän puuttuu, mutta sen saa asennettua maastakin käsin.

 

Arvaamattoman ja sateisen kesän vuoksi jätetään toisen parvekkeen suojaisa alunen huonommille säille, ja siirrytään pohjoispuolen seinälle. Sille pahimpien tuulien piiskaamalle. Näin matalan seinän tekeminen sujuu yllättävän vauhdikkaasti - on vissi ero yhdeksällä tai neljällä metrillä. Eikä vähiten lautatavaran (ja maalin) menekin suhteen.

30.7. - 3.8.08 ja ollaan jo tässä.

Kattolyhtyjen laudoitus ei tahtonut telineiltä onnistua, joten ne on jätettävä kunnes saadaan toisenlainen nostovempain joka yltää kurottumaan katon päälle. Tässä kohdassa isäntä tajuaa, että nämä olisi ollut hyvä laittaa ennen peltikattoa. Eka talo ja sitä rataa.. jäkiviisautta on tässä projektissa riittänyt.

Siirrytään taas päätyyn, sinne josta aloitettiin kolme vuotta sitten. Pari metriä nurkkaa vielä uupuu. Mutta sen kanssa ei  kauaa nokka tuhise. Tai ei, ellei olisi kaikenlaista muuta suunnittelua, kuten ilmastointikoneen läpivientiä ja kodinhoitohuoneen oven katosta.

Päätetään lopulta jättää katoksen suunnittelu, sillä isännän idea hirsirunkoisesta terassista saa ainakin emännän ajatusnystyrät vauhtiin..

 

Eivät siis ole ainakaan hommat loppumassa tällä raksalla, älkää pelätkö!