Meidät haastoi meemiin risuliisa ja lastu.

"Kerro kuusi satunnaista asiaa tai ominaisuutta itsestäsi ja haasta muut mukaan."

Hyvä on:

 

1.
Emännän tapa lajitella pyykit värisävyjen mukaan, ja ripustaa ne niin, että ne ovat silittämättä siistit, on ainoa oikea tapa. Punaiset, siniset, keltaiset, vihreät ja oranssit menevät kaikki omiin kasoihinsa, puhumattakaan vaaleanpunaisista, vaaleansinisistä, vaaleanvihreistä ja vaaleankeltaisista.. Tai harmaista, liiloista, viininpunaisista - maailmassa riittää sävyjä!

2.
Jos isäntä on mennyt pesemään pyykkiä ja ripustamaan ne huolimattomaan tapaansa, palataan kohtaan 1.

3.
Isännän tapa luoda lumet pihalta on ainoa oikea tapa. Kasojen pitää olla tietyn muotoisia ja korkuisia, ja tietyllä puolella tietä isännän oman, ulkopuoliselle tuntemattoman kaavan mukaan joka vaihtelee sen mukaan missä kohdassa tietä tai pihaa ollaan menossa.

4.
Jos emäntä on luonut lumet pihalta, korjataan asia kohdassa 3. 

5.
Isäntä ei tupakoi, ei juo kaljaa, eikä katso urheilua. Hän inhoaa varsinkin kaikkea ympäristöä saastuttavaa moottoriurheilua. Hän viettää lauantai-illan mielummin kotona perheen kanssa kuin poikaporukassa kapakassa.

6.
Emäntä ei tupakoi, juo kaljaa eikä katso urheilua - (paitsi joskus talvella hiihtoa tunnelman vuoksi). Hän inhoaa varsinkin kaikkea ympäristöä saastuttavaa moottoriurheilua.

 

Joko ne loppuivat?

Pari vielä:

7.
Isäntä juoruaa ja rupattelee, halailee ja seurustelee mielellään. Kauppareissulta ei selvitä ilman puolen tunnin kuulumisien vaihtoa tuttujen kanssa. Isäntä kutsuu emännän järkytykseksi joskus ihmisiä kotiin.

8.
Emäntä koittaa pitää mahdollisimman matalaa profiilia ja välttelee ihmiskontakteja, puhelimessa puhumista ja muuta seuraelämää.

9.
Isäntä siivoaa, tiskaa ja leipoo mielellään. Jos kotona tuoksuu joskus pulla tai piirakka, se on vain ja ainoastaan isännän ansiota.

10.
Jos emäntä erehtyy leipomaan, palataan piakkoin kohtaan 9.

 

 

 

Sinut on haastettu!