Hei, tunnustuksettomuudesta-tekstiini viitaten, sain sinne tällaisen kommentin:
 
 
Claudio Magris lokakuussa Suomeen

Claudio Magris, yksi Italian merkittävimmistä, palkituimmista ja monipuolisimmista kirjailijoista, saapuu lokakuun alussa Helsinkiin.
Vierailun yhteydessä ai-ai -kustantamo julkaisee Magrisin pienoisromaanin"Ymmärrättehän" (Lei dunque capirà), jonka on suomentanut Hannimari Heino. Vuonna 2006 ilmestynyt teos tuo Orfeuksen ja Eurydiken myytin tähän aikaan ja on henkilökohtaisten muistojen lävistämä, ironiaa kaihtamaton ylistyslaulu rakkaudelle, olemassaolon salaisuudelle – sekä naisukupuolelle.

Triestessä asuva Claudio Magris (s.1939) on kirjoittanut esseitä, romaaneja ja näytelmiä, joita on käännetty useille eri kielille. Suomeksi ovat aikaisemmin ilmestyneet Tonava (WSOY 2000) ja Mikrokosmoksia (WSOY 2002). Molemmille teoksille on myönnetty lukuisia huomattavia kirjallisuuspalkintoja sekä Italiassa ja ulkomailla.

Kirjailija on tavattavissa seuraavissa tilaisuuksissa vierailunsa aikana:
1.10 klo 18 Magris puhuu Rikhardinkadun kirjastossa aiheesta päivä- ja yökirjoitus
2.10 klo 16.30 Akateemisen kirjakaupan kohtauspaikalla
 
(Kommentti by Mikael Kokkola)
 
**
Jos ketä kiinnostaa, ja pääsee katsomaan, kuunnelkoon minunkin puolestani, sillä itse en suureksi harmikseni pääse :(( - ja kertokoon sitten vaikka blogissaan terveiset kuulumisista! ü
 
Toivon tosiaan, että joku älyää vierailun nauhottaa..
**