Pajunvitsat on, nyt pitäisi alkaa miettiä trullivaatteita. Näköjään nämä kotoa lapsuudesta tutut ohjelmanumerot alkavat - pikkuhiljaa - valloittaa omaakin tupaa..

Viime vuonna vähän harjoiteltiin jo, ja tiedän että vanhoja kukallisia ja ruudullisia hameita, huiveja ja esiliinoja löytyy. Yllätyin itsekin miten hienot asut saatiin tytöille koottua, sillä en ole mielestäni koskaan omistanut ainoatakaan esiliinaa! Saati kukallisia hameita, tai huiveja.. Mutta niin niitä vain alkoi putkahdella vaatehuoneen kätköistä, kun alettiin etsiä. Miten sitä onkin näin äidittynyt?

Tänä vuonna ajateltiin, että Aukustikin voisi lähteä mukaan. Ainakin tuohon lähelle, naapuriin. Kun tänään sitten ulkoillessa naapuri kyseli ja varmisteli lapsilta, että tulevathan he pyhänä virpomaan, niin yhtäkkiä äkkäsin, että eihän Aukustille voi hameita pukea!

Miten sitä pojat puetaan virpomareissulle? Ruukaako ne pojat ylipäätään käydä virpomassa? Tehdäänkö niistäkin trulleja..?

Tästähän tuli pähkäilyt. Viikko aikaa..

***

Meillä on korvatulehdus! Aurora, 4 v, sai ensimmäisen meillä ikinä. Penisiliinikuuri, piti se tämäkin nähdä. Aine on samaa mitä muistan lapsuudesta. Silloin se oli vaaleanpunaista, nyt valkoista - mutta yhtä hyvää. Maistoin. Onneksi korvasärky loppui heti. Auroralta siis. Ja toivottavasti jää viimeiseksi.

Pitääkö tässä kohtaa koputtaa puuta..