Olemme jo jonkin aikaa ajatelleet uusia vihkiseremoniamme - ajatus on ollut molemmilla mielessä alusta lähtien. Vaikkei välittäisikään kengättömyydellä, liian lyhyillä helmoilla ja lässähtäneellä kakulla komistetuista hääkuvista, jo pelkästään tunnelman vuoksi olisi kiva ottaa tilaisuus uudestaan - juhlavammin kenties. Tai kenties rennommin. Aika ja tilaisuus sen sitten näyttänee, kuten ensimmäiselläkin kerralla.

Sormuksetkin meillä ovat jo kuluneet ja kivet irronneet - no, ehkä niin kuuluu ollakin, symbolisesti avioliiton edetessä - mutta tähän ajatukseen liittyen meillä on nyt joka tapauksessa uudet. Kiitos Oikeus olla rajaolento-blogin, ja etenkin siellä vaikuttavien taustavoimien.

 

2119891.jpg
Siinä ne odottavat, ikkunalaudalla, joulua.

 

Maahiskan blogin käsityöt ovat vieneet meidät ihan mennessään - olemme hankkineet itselle ja lahjaksi jo useampia neuletöitä ja nyt myös sepäntöitä. Olemme olleet tyytyväisiä, ja hinnatkin ovat olleet kukkarolle erittäin sopivat.

Bloginpito kannattaa ü

Akuuttiin lahjapulaan, suosittelemme.

 

**

 

Laitoimme pienelle serkkutytölle lahjakirjan, tammen kultaiset-sarjaa.

Luimme kirjan tietenkin ennen pakkausta kotona, ja huomasimme että kirjassa on selvä painovirhe. Possun kohdalla puhutaan hanhesta, vaikka hanhen vuoro on ollut jo edellisellä sivulla. Tammelta asiaa tiedustellessamme saimme vastauksen, että painovirhe on nyt huomattu, mutta valitettavasti se on jokaisessa painoksessa.

Tämä kirja oli jo kolmatta painosta. Mistä asti, 60-luvulta?

Ei osaa enää muuta sanoa kuin: Höh.