Sain vaarin iki-ihanan sohvakaluston, eräänlaisena perintönä. Tosin meitä olisi monta jakajaa, enkä siksi osaa kalustoa omia kokonaan, mutta koska juuri tässä talossa sattuu tällä hetkellä olemaan eniten tilaa, kalusto kulkeutui meille.

Siniset vanha jykevä sohva ja kaksi nojatuolia sekä kotkanjalkapöytä ovat kuin tehdyt lukutuokioita varten, ja niinpä kalusto sijoitettiin takkahuone-"kirjastoon" - siihen tulevaan, jossa tällä hetkellä on vain kirjahyllyä markkeeraava seinänjakaja-kaappi.

Kalusto sopii tilaan hyvin, ja siitä on tullut suosittu oleskelupaikka jopa lasten keskuudessa, siitäkin huolimatta että arvokkailla kalusteilla on kaikenlainen kiipeily ja hyppiminen kielletty.
 
Ja mikä voisi olla enää nostalgisempaa, kuin lasten mummunsa kanssa ottama erä maijaa samalla pöydällä jolla itse on pelannut samaista korttipeliä vaarinsa ja sisarustensa kanssa joskus, kauan kauan sitten..


Nostalgisuuden huipentuma

 

**

Nostalgia-annoksen maksimoiminen on tänään ja huomena helppoa, sillä nyt vietetään valtakunnallisia arkeologi- ja geologipäiviä.

Pitkin Suomea on tapahtumia, näillä sivuilla muutamia

Helsingin yliopisto
Geologia.fi