Kouluun liittyvien asioiden ollessa meilläkin tällä hetkellä kaikin puolin ajankohtaisia - geologian opinnot alkavat, enkä ole vieläkään keksinyt miten voisin esiintyä kahdessa paikassa yhtä aikaa - ajattelin tehdä Obeesialta löytämäni kouluruokatestin.

Kuinka ollakaan, tulos on sama kuin obeesialla:

Jos olisin kouluruoka, olisin

Ideakeittiön kouluruokatesti: olen Kaalilaatikko ja lasi vettä

Kaalilaatikko ja
lasi vettä

Olen hyvää pataa kaikkien kanssa.

Tee sinäkin
Ideakeittiön kouluruokatesti

 

Olet luotettava ja kallisarvoinen ystävä, hyvää pataa kaikkien kanssa. Suhteesi vanhempiisikin on todennäköisesti parempi kuin kellään ystävälläsi.

Fiksuimmat ovat jo huomanneet, että olet vaatimaton, mutta näppärä sekä käsistäsi että päästäsi. Siksi ihmiset tuuppaavat pyytämään sinua talkooavuksi ja soittavat sinulle, jos vastausta tai ohjetta ei löydy Googlesta tai Wikipediasta.

Viihdyt kauniissa kodissasi, ja hyvää elämää on ilta tv:n ääressä. Jos irrottelet, juot lasin viiniä. Taustamusiikiksi sopii kotimainen pop tai popahtava iskelmä.

Oikeastaan pidän kaalilaatikosta. Pidän kyllä myös pinaattikeitosta.. Pidin kouluaikana oikeastaan kaikesta ruoasta. Hain usein lisää. Ehkä sain kotona niin vähän ruokaa, että nälkä oli aina.. Äiti kertoi, että hän piti kouluaikana erityisesti kaurapuurosta, muttei voinut myöntää sitä, koska kaverit eivät tietenkään tykänneet vaan haukkuivat ruokaa hirveäksi. Äiti siis myönteli mukana, yhteishengen nimissä, ja haki salaa lisää..

Tuo pop tai popahtava iskelmä ei oikein kuulosta minulta.. mutta ilta kotona on tosiaan parasta mitä tiedän. Isännän kanssa yritettiin kerran illanviettoon, pitkästä aikaa kahden. Vietiin lapset mummulaan, ja suunniteltiin kaikki niin, että saadaan rauhassa "juhlia". Kymmeneltä katseltiin ravintolassa kelloa, eikö tuo aika kulu? Kymmpiuutisetkin menisivät.. lähdetään kotiin!