Emännän tulevaisuudensuunnitelmat, jatkoa.. Tuli haettua kouluunkin tuossa yhdessä monista yhteishauista - nuoriso-ohjaajaksi. Mutta mitä enemmän asiaa ajattelin, sitä enemmän se alkoi ahdistaa.

Ajattelin, että kun tässä on tullut kotona vietettyä nyt monta vuotta, pitäisi hankkiutua sellaiselle alalle, jossa saisi liikuntaa. Siksi tuo nuoriso-ohjaus. Liikunnallinen puoli siitä. Vaikka se kulttuuripuolikin kiinnostaisi.. Taas se alkaa.

Mutta ei. Ei minusta ole nuoriso-ohjaajaksi. Sen enempää liikunnan kuin kulttuurinkaan puolella. Liian sosiaalinen ala. Pitäisi saada harrastaa sitä liikuntaa - tai kulttuuria - yksin. Sehän tässä on se ongelma. Onneksi pääsi siis tuo valintakoepäivä livahtamaan ohi -  huomaamatta kylläkin, olin vielä kahden vaiheilla. Mutta nyt tuntuu, että hyvä näin.

Jotenkin pitäisi saada yhdistettyä erakkoilu ja liikunta. Joku samoilija..

Isäntä sanoi, että minun pitää hakea K-rautaan töihin. Siellä on henkilökunta kuulema oikein koulutettu pakoilemaan asiakasta. Että sinne sopisin, luumuilemaan hyllyjen väliin ja karttelemaan kontakteja. "Haetaan luumuilijaa nuorekkaaseen joukkoomme". Pitää alkaa etsiä ilmoituksia..