Minusta nuo isännän luontokuvat ovat niin hienoja, että voisin katsella niitä päivät pitkät. Olenkin koittanut niitä laittaa omille sivuilleen - mitä ne tuolla arkistoissa homehtuvat, kenenkään näkymättömissä.

Tässä viikonlopun aikana päivittelin taas kuvia. Hidastahan tuo työ on, kun en osaa kuin perus-html:ää: joka ikinen kuvasivu on muokattava erikseen, vaikka niillä on sama pohja (eli jollain siistillä koodilla sen saisi yhdellä päivityksellä). Nyt kun siellä pikkuhiljaa alkaa olla noita kuvia - ja koko ajan löydän vielä lisää! - paisuu urakka kohta ihan mahdottomaksi. No, lopetan sitten. Ja pianhan en ehdi muutenkaan mitään, kun optimistina olen tässä kovasti muka lähdössä töihin (kouluun?) syksyyn mennessä.. eli nyt se on tehtävä. Homehtukoot sitten sinne ne kuvat, vanhanaikaisella koodilla tehdyille sivuille.

Isäntä sanoi, että älä laita niin paljon niitä, että eihän niitä kukaan jaksa katsoa. Mutta jos minäkin saatan niitä katsoa, luulisin että kyllä kai joku muukin.  

 

Ps. Securitas soitti illalla, langanpäässä poika selittää asiallisella äänellä: "Tänne tuli sabotaasi-ilmoitus." Kiikutan puhelimen isännälle raksalle.. mitähän sinä olet taas touhunnut..?